- hirdetés -

Egy hetet tölt Orosházán a Magyarok Világszépe verseny 18 legcsinosabb lánya, hogy felkészüljön az augusztus 9-i döntőre.

Hosszú ideje, 1991 óta foglalkozik különböző szépségversenyek szervezésével Fásy Ádám, ekkor kapta meg békéscsabai szállodaigazgatóként a Miss Universe magyarországi licencét. 15 évig rendezte meg a jeles eseményt, időközben a Miss World és a Miss Europe versenyek szervezésébe is bekapcsolódott.
– 15 év után szálltam ki egy időre a szervezésből, ezt követően 10 évig csak a zenei műsorokkal jártuk az országot. A Magyarok Világszépe verseny 2016-ban indult el, egy olyan eseményt szerettem volna ezzel létrehozni, ami lebontja a határokat, így a versenyzők közt találkozhatunk felvidéki, vajdasági, erdélyi, de vietnami és filippínó származású szépségekkel is – mesélte a részleteket Fásy Ádám.

Elmondta, mindig is a szíve csücske volt Orosháza, így nem is volt kérdés, hogy ellátogat városunkba a szépségverseny indulóival.
– Szeretném a versenyen keresztül egy kicsit bevinni a köztudatba Orosházát és Békés megyét – tette hozzá.

Egy hetet töltenek Orosházán a szépségek és a verseny szervezője, Fásy Ádám (Fotó: Püspöki Zsolt)

A városban már pénteken is találkozhattak a 18 szépséges versenyzővel, hiszen nem csupán a felkészülésük fontos helyszínéül szolgáló Petőfi Művelődési Központban, hanem a főtéren is megjelentek koktélruháikban, de bikinire vetkőzve is fotózták őket a főtéri vízterek medencéinél.

Fásy Ádám elmondta, a következő egy hétben még rengeteg munka és tanulás vár a lányokra, hiszen a tét nagy. Az augusztus 9-én rendezett döntő győztese az értékes nyeremények mellett a szépség és jóság nagyköveteként a Miss Intercontinental világversenyre jut tovább, mely nem kevesebb, mint 80 országot ölel fel, a világ harmadik legrangosabb szépségversenyeként.

A pozitív példa adva van a lányok előtt, hiszen korábban a Magyarok Világszépe verseny két győztese is egészen a 9. helyig menetelt a Miss Intercontinentalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.