- hirdetés -

Mezőberényben folytatódott a nyári teniszversenyek sorozata. Az Orosházi Városi Tenisz Klub szokás szerint kiváló eredményekkel zárta a hatodik alkalommal megrendezett Szalai Barna Emlékversenyt.

Öt kategóriában neveztek az orosházi játékosok a Mezőberényben rendezett Szalai Barna Emlékversenyre. Női egyéniben Szabolovicsné Kelemen Erzsébet, Major Hajnalka, Sára Enikő és Lehoczky Anna teniszezett, a férfi +45 évesek kategóriájában pedig Németh István indult el. A Lehoczky-Németh duó emellett vegyes párosban is érdekelt volt.

Németh István a dobogó legfelső fokára állhatott fel (Fotó: egyesület)

A kétnapos versenyen való részvétel végül meghozta gyümölcsét, hiszen a női egyéni küzdelmek végén Lehoczky Anna, míg a férfi egyéni kategóriában Németh István állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Vegyes párosuk is eredményesnek bizonyult, melynek köszönhetően a harmadik aranyérmet is bezsebelte az orosházi különítmény. Anna ráadásul magabiztos egyéni győzelmének köszönhetően elnyerte a Szalai Barna Vándorserleget.

– Vegyes párosban nagyon nehéz ellenfelekkel találkoztunk, de Anna küzdeni tudásának köszönhetően sikerült kiharcolnunk előbb a döntőben való részvételt, majd a bajnoki címet is – nyilatkozta Németh István.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.