- hirdetés -

Szombaton a Jazztelen együttes és Hobo érkezik a négy hónapot felölelő rendezvénysorozat keretében. A koncertek előtt a tűzoltók, rendőrök és mentők mutatják be munkájukat a VII. Városi Kéklámpás Napon.

Május 18-án indult el az idei Orosházi Nyár rendezvénysorozata, a jövőre már harmincadik születésnapját ünneplő Irigy Hónaljmirigy adott felejthetetlen koncertet a főteret teljesen betöltő közönségnek.

Most hétvégén folytatódnak a programok, június 8-án reggeltől késő estig várják az érdeklődőket. Délelőtt 10 órától – az Őrizd a lángot Alapítvány szervezésében – a VII. Városi Kéklámpás Nap résztvevői vonulnak fel, majd nyújtanak betekintést munkájukba a Táncsics utcai rendezvényhelyszínen.

Az Irigy Hónaljmirigy koncertje nagy siker volt, június 8-án többek közt Hobo érkezik (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az esti órákban újabb koncertek következnek: 18 órától a Jazztelen együttes érkezik, majd 20.30-tól a Kossuth-díjas magyar bluesénekes, Földes László Hobo lép fel zenekarával a főtér-rendezvénytéren felállított nagyszínpadon.

A szombati eseményekkel azonban még nem ér véget a júniusi rendezvények sora: 22-én a Dal 2019 műsorból is ismert Acoustic Planet ad koncertet, őket az EMELET, az Első Emelet együttes két tagjának zenekara követi. Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor a jól ismert dalaikat játsszák majd Orosháza főterén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.