- hirdetés -

Koncertekkel, gyermekprogramokkal, családi kikapcsolódások sorával várják a szervezők 2019-ben is az Orosházi Nyár vendégeit. A május 18-án rajtoló rendezvénysorozat a Dumaszínházas Csenki Attila fellépésével, valamint az Irigy Hónaljmirigy koncertjével kezdődik a főtéren.

Koncertek sokaságával készültek idén az Orosházi Nyár szervezői. 2019 nyarán többek közt az Acoustic Planet, az R-GO, a Kowalsky meg a Vega és a Magna Cum Laude is Orosházára érkezik. A fellépők mellett további izgalmas lehetőségek várják az érdeklődőket, többek közt Árpád-kerti piknikkel és Hőlégballon Fiesztával, míg a különleges autócsodákat kedvelőknek Cadillac találkozó, a gyerekeknek pedig a május 26-i Városi Gyermeknap nyújthat kellemes kikapcsolódást.

A szervezésben együtt dolgozik az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., valamint civil szervezetek és egyesületek. A szeptember 14-ig, tehát csaknem négy hónapon át tartó programsorozat május 18-án rajtol, először a város főterére várják az érdeklődőket.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai érkeznek május 18-án

18 órától a Showder Klub című műsor egyik állandó fellépője, Csenki Attila szórakoztatja az érdeklődőket. Ezt követően 19 órától az Irigy Hónaljmirigy tagjai koncerteznek. Az 1990-es szilveszteri bulin megalakuló együttes tehát már lassan 30 éve szórakoztatja közönségét lemezeikkel, videóklipjeikkel, korábban TV-műsoraikkal és nem utolsósorban koncertjeikkel. Az elmúlt években többször jártak már Orosházán, a leggyakrabban négy fővel, de előfordult, hogy teljes létszámmal is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.