- hirdetés -

Új helyszínen, sok újdonsággal készülnek a szervezők a júniusi Kéklámpás Napra. Erről is értekeztek a legutóbbi megbeszélésen a résztvevő szervezetek.

Komoly megbeszélésen vagyunk túl – nyilatkozta Vincze Tibor, az Őrizd a Lángot Alapítvány kuratóriumi elnöke, egyben a Városi Kéklámpás Nap főszervezője.

Egy hónappal ezelőtt egyeztettek legutóbb a város kéklámpásai, valamint a bemutatókban résztvevő szervezetek. Az már biztos, hogy a rendezvény kinőtte a régi helyszínt, a főteret.

– Sikerült összehozni, hogy a készenléti rendőrség egyik helikopterét is elhozzuk az orosháziaknak. Két évvel ezelőtt csak repült, de idén le is száll és körbejárhatják az érdeklődők. A légi jármű és a minden eddiginél több bemutató és program miatt volt szükség az új helyszínre, ami a Táncsics utca lesz. Igazi családi program lesz, a megelőzés jegyében – fogalmazott Vincze Tibor, főszervező.

Látványból és akciódús jelenetekből biztos nem lesz hiány. Rengeteg új ötlete van a szervezőknek, amivel színesíthetik a VII. Városi Kéklámpás Napot, melyet június 8-án rendeznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.