- hirdetés -

Czombos Balázs két fordulót követően jutott az országos döntőbe, amelyen több témában kellett számot adnia tudásáról. A Vörösmarty iskola diákja szerepelt a legeredményesebben.

Százhalombattán rendezték meg április 13-án az egyik legrangosabb informatikai tanulmányi versenyt, a Kozma László Országos Informatikai Verseny döntőjét. A döntő előtt az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 5. osztályos tanulója, Czombos Balázs két fordulóban is remekelt.

– A második forduló eredménye után Balázs napi szinten készült a versenyre, ahol szövegszerkesztés, bemutató készítése, internetes keresés és grafika témakörben kellett tudását megmutatnia. Olyan témában kellett gyakorlati és elméleti tudást szereznie, ami egy évfolyammal feljebb tanuló diáktársainak a témaköre, hiszen a versenyt 5-6. évfolyamos tanulóknak hirdették meg – osztotta meg lapunkkal Vargáné Gyömrei Anita, a diák felkészítő tanára.

Balázs érdeklődése és kitartó munkája meghozta a gyümölcsét. Az országos döntőn első helyezéssel bizonyította tudását, kitartását, szorgalmát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.