- hirdetés -

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár fotópályázatot hirdetett. A kiírás célja olyan alkotások létrehozása, amelyek a pályázó személyes nézőpontjából a könyvtár hangulatáról szólnak, a könyvtárhoz kapcsolódó érzéseket, tevékenységeket rögzítik, és mutatják meg a fotográfia eszközeivel.

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár honlapján részletezik, a szabadon kezelhető téma megközelítése lehet hagyományos vagy újító, realista vagy kreatív, gazdag asszociatív megoldásokkal.

Egyénileg lehet pályázni, maximum három fotóval. A képeket olyan jpg-fájlban várják, amelyek mérete minimum 1920×1080 pixel és maximum 6 MB. A fényképek lehetnek egyedi darabok is, de képezhetnek sorozatot is.

Feltétel, hogy a fotók helyszíne a Justh Zsigmond Városi Könyvtár legyen, és kérik, hogy a pályaműveknek adjanak címet. A pályaművek beérkezési határideje: 2019. május 20., a munkákat a justhvk@gmail.com címre várják.

A munkákat eredetiségük, minőségük és a témával való egyezésük szerint ítéli meg a zsűri. A beküldött fotókat díjazzák, illetve megjelentetik a könyvtár közösségi oldalain. Az eredményhirdetést a könyvtár 70. születésnapján, 2019. június 12-én rendezik – áll a felhívásban. A versenyen való részvétel jelenti egyúttal a jelen szabályzat elfogadását. A szabályzat megsértése a versenyző kizárását eredményezi.

A felhívás plakátja:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.