- hirdetés -

Egy hete, március 25-én nyílt kiállítás Pécsett Paulik Feco alkotásaiból. A baranyai közönség örömmel fogadta az orosházi fiatalt, a festmények nagy sikert arattak.

Paulik Feco nem ismeretlen a hazai terepen, több kiállítást tud már a háta mögött. A fejjel festő fiatal most a Dunántúlon, Pécsett mutathatta be műveit.

–Vasárnap indultunk Orosházáról Pécsre. István – aki a Nem Adom Fel táborban kérdezte meg, hogy lenne-e kedvem kiállítania a festményeimet Pécsett – vitt minket busszal. Már az út is nagyon szuper volt, a fogadtatás még inkább – mesélte Feco élményeit.

A kiállításnak helyt adó Szabadkikötőbe még a megnyitót megelőzően betérő vendégek egymás után dicsérték Feco alkotásait.

Az előkészületek közepette immár Pécsett (Fotó: Buczó Boglárka Katalin)

– A megnyitó, jó hangulatú volt, István volt a házigazda, pár ember beszédet mondott, majd felolvasták Dr. Aknai Tamás levelét is, melyben a művészetemet méltatta. Nagyon jól eső érzés volt. Az estét feldobta István egyik kollégája, Bíró Balázs, aki mini koncertet tartott ukuleléjével – mesélte.

– Felemelő érzés volt, hogy ennyien eljöttek és támogatták a művészetemet. Egy jó kis társaság jött össze akikkel leültünk beszélgetni, iszogatni. Egyszer csak szólt anyám, hogy nézzek már fel a mutogatásból, felnéztem és meglepődtem, hogy kiket látok. A Nova Prospect énekesnőjét Gabit és a párját Balázst. Örültem, hogy mégis eltudtak jönni. Leültek közénk és beszélgettünk – zárta élményeit Feco.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.