- hirdetés -

Az orosházi Burning Hate Heroes és a szegedi Colmena együttes lépett fel az Orosházi Rock és Blues Egyesület március 23-i rendezvényén.

Elsőként a klub házizenekara, a Burning Hate Heroes állt színpadra. A klub értékelése szerint látszik a fejlődés a csapaton, sokat dolgoznak saját szerzeményeiken, amikből egyre többet adnak elő koncertjeiken. Ezt követően a szegedi Colmena zenekar érkezett, akik a metál azon ágát képviselik, mint az Eurovíziós Dalfesztiválon tavaly fellépő, immár országos hírű AWS.

Elsőként a klub házizenekara, a Burning Hate Heroes lépett fel (Fotó: Rosta Tibor)

– Klubunk igyekszik sokféle muzsikát bemutatni a helyi zenekedvelőknek, ezért is esett a választás ezen az estén a metálra, ezen belül a Colmena zenekarra. Ez az elsősorban fiataloknak szóló zene jól megmutatja, hogy a műfajon belül is milyen sokrétűség uralkodhat. Hihetetlen energiával játszották le több, mint egyórás koncertjüket, ahol saját dalaik hangzottak el – nyilatkozta Mihály Zoltán, a Rock Klub alelnöke.

Mihály Zoltán és a rendezvény vendégei is biztosra vették, hallunk még a zenekar felől, hiszen elmondásuk szerint profin szólaltak meg és különösen a líraibb hangvételű dalaik során jött ki, milyen jól kezelik hangszereiket. Külön kiemelték a basszusgitár és a dob precíz összjátékát, valamint énekesük, Bagdi Balázs energikus munkáját.

Ismét tartalmas és szórakoztató koncerteket láthattak az érdeklődők (Fotó: Rosta Tibor)

A Rock Klub következő műsorában a blues- és jazzrock képviselői következnek. Április 6-án a Spektrum PRT és a békéscsabai Borneó együttes lép fel, április 13-án pedig a Jack ’N’ Crack és a csanádapácai Örökség zenekar koncertjeivel látják vendégül az érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.