- hirdetés -

A területi mezei futóversenyen ismét több száz lelkes fiatal rajtolt el. A bogárzói lóversenypályán csütörtökön délután több távon és korosztályban hirdettek győztest.

A mezei futóverseny tavaszi megmérettetésén a megyei döntőbe jutás kiharcolása volt a tét. Március 21-én Orosházán több mint négyszáz gyermek versenyzett.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

– A mai napon négy korosztály állt rajthoz. Egyéniben az 1-3. helyezettek, illetve az első helyezett csapatok jutottak tovább a március 26-i megyei döntőbe, melynek szintén a bogárzói lóversenypálya ad otthont – mondta el Patyi Gábor sportreferens.

Az általános iskolás diákok több korcsoportban, más-más távokat teljesítettek, hatszáz métertől két kilométerig. A Vörösmarty iskola második osztályos kisdiákja, Rosinsky Petra elmondta, nagyon örül az elért 25. helyezésének. Az őszi mezei futáson is így ért célba.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Az orosházi általános iskolákon túl még érkeztek gyermekek a területi versenyre Gádorosról, Csorvásról, Nagyszénásról, Pusztaföldvárról, Tótkomlósról, Békéssámsonról és Csanádapácáról. A továbbjutó diákok jövő héten kedden állnak ismét rajthoz Bogárzón.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.