- hirdetés -

Az alapszakasz utolsó fordulójában Vésztőn lépett pályára az OMTK-ULE és taktikus játékkal elhozta a három pontot.

A 22. fordulót rendezték meg a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A remek tavaszi rajtot vevő Orosházi MTK-ULE (Három meccsből 7 pont – a szerk.) a rivális Vésztő csapatához látogatott szombat délután. A vendéglátók rossz periódusban vannak, ugyanis az elmúlt négy mérkőzésen nem szereztek pontot. A mai mérkőzésen sem termett babér a házigazdáknak, mert Sindel és Lovas góljával az Orosháza győzelmével zárult az összecsapás.

– Idegenben mindig nehéz győzni, de nekünk nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Egyre jobban kezdjük megtalálni az igazi arcunkat – nyilatkozta a pénteki beharangozónkban Buza Barnabás szakmai vezető. A szakember várakozása realizálódott.

Vésztői SE – OMTK-ULE 1913     1 – 2      (0 – 1)

Vésztő, 100 néző, vezette: Tóth Imre (Telek András, Halma Sándor).

Vésztő: Vári – Fábián (Herbert), Novák, Varga T. (Szabó S.), Kirimi (Vámos) – Horváth D., Pap Zs., Kordó, Fazekas – Mohácsi (Ötvös), Tóth K. Játékos-edző: Pap Zsolt.

Orosháza: Marunák – Szabó N. (Kichler), Deli, Németh, Varga P. – Lovas T., Fehér (Sajti), Harangozó (Szabó Á.) – Simon R., Péli, Sindel (Kolozsvári J.). Szakmai vezető: Buza Barnabás.

A 23. percben Sindel góljával megszerezte a vezetést az OMTK-ULE. A fiatal orosházi játékos néhány lépést vezette a labdát, majd 17 méterről lőtt, a labda egy védőt érintve vágódott a hálóba, 0-1. A második félidő elején, az 54. percben Lovas duplázta meg az előnyt. Szöglet után egy kipattanó labdát lőtt a hálóba, 0-2. A 65. percben egy szögletet követően Novák révén a házigazdák szépítettek, ismét nyílttá téve a mérkőzést, 1-2. Az Orosháza taktikusan játszva őrizte a vezetést a mérkőzés végéig.

Buza Barnabás: Kiszenvedett három pontot szereztünk, de ezt is meg kell becsülni.

Az ULE a jövő héten újra Vésztőn játszik, az időpont még nem ismert.

Archív fotó: Rosta Tibor

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.