- hirdetés -

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztek az ellenzéki pártok a Kossuth-szobornál. Orosháza közös ellenzéki polgármester-jelöltjét Dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere jelentette be.

A hódmezővásárhelyi településvezető március 14-én Orosházán ismertette, az MSZP, a DK, a Momentum és a Jobbik támogatásával egy polgármester-jelöltet állítanak, Dr. Szabó Ervin személyében. Továbbá az őszi önkormányzati választáson valamennyi választókerületben szintén egy-egy közös jelöltet neveznek meg. Dr. Márki-Zay Péter hozzátette, Orosháza az összefogás egyik példája, a cél a lehető legtöbb településen hasonlóképpen megszervezni az ellenzéki jelöltállítást.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

– Számomra nincs jobb-, vagy baloldali járda, ellenzéki, vagy kormánypárti könyvtár, oktatás, orvosi ellátás. Megválasztásom esetén minden egyes orosházit szolgálnék. Soha nem látott mértékben fogy a város lakossága, ezt megállítani csak konkrét és komoly intézkedésekkel lehet és nem látszatberuházásokkal. A város vezetését szakemberek tudására alapozva képzelem el. Többet érdemel Orosháza – mondta el lapunknak Dr. Szabó Ervin, a Jobbik önkormányzati képviselője, polgármester-jelölt.

A Közösen Orosháza Városáért Lokálpatrióta Mozgalom által szervezett eseményen, Szabó Rajmund szavalatát követően az ellenzéki pártok képviselői helyezték el a Kossuth-szobor lábánál az emlékezés koszorúit.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.