- hirdetés -

A vendégek igényeire alapozva kibővítette helyben nyújtott szolgáltatásait az Alföld Gyöngye Hotel. Immáron masszázzsal is színesíthetik a kikapcsolódást, vezethetik le a fáradalmaikat az idelátogatók.

A szállodai szolgáltatás jelentős fejlődésen ment keresztül, a vendéglétszám harminc százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben 14 ezer vendéget, 28 ezer vendégéjszakát regisztráltak.

– A vendégek igényeihez igazodva bővítettük a szállodai szolgáltatásokat. Ennek részeként egy használaton kívüli helyiséget masszázs-komplexummá alakítottunk át. Hétvégenként a szállóvendégek masszázsszolgáltatást rendelhetnek meg. A korábban csak Gyopárosfürdőn igénybevehető szolgáltatást helyben is elérhetővé tettük – emelte ki Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

A masszázshelyiségben új padlóburkolatot fektettek le és olyan környezetet teremtettek meg, amely által felveszik a versenyt valamennyi wellnessközpont masszázs-szolgáltatásaival.

Ottjártunkkor Blaskó Mária gyógymasszőr éppen frissítő masszázst adott vendégének. A szakember elmondta, az alábbi masszázs serkenti a vérkeringést, egyúttal a betegségek megelőzésére is szolgál. Oldja a testben lévő stresszes és feszült állapotot. 

A hotel részletes szolgáltatásairól bővebben ide kattintva tájékozódhatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.