- hirdetés -

Február 22-én folytatódott a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Sikerklub nevű sorozata, melynek vendége ezúttal Pribelszki Norbi volt. A színészként és dalszerzőként tevékenykedő orosházi fiatal a kezdetekről, budapesti életéről és céljairól is mesélt a rendezvény vendégeinek.

Sokan sokféle történettel szórakoztatták már a Diáktanya vendégeit a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Sikerklub nevű rendezvénysorozatának keretein belül. Többek közt dr. Alzubi Ali főorvos, Kovács R. Ádám mesterfodrász, Kutni Anita légiutaskísérő és Furák Péter zongoraművész is mesélt már életéről az érdeklődőknek. Ezúttal a korábban az Egynyári kaland és a Barátok közt sorozatban is megforduló, jelenleg zenéléssel foglalkozó Pribelszki Norbi volt az esemény vendége.

– Minden a színészettel kezdődött. Még általános iskolás koromban mentem el először színjátszókörbe, utána határoztam el, hogy Szentesen, egy drámatagozatos iskolába járjak – kezdte mesélni a néhány évvel ezelőtti élményeit a közönségnek és a rendezvény moderátorának, Varga Alexandrának.

Élete meghatározó élményeiről mesélt Pribelszki Norbi (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Gimnáziumi évei alatt kapott szerepet az Egynyári kaland című sorozatban, melynek meghallgatására végül osztályfőnöke unszolására ment el. A sikeres kezdést gyors folytatás követte, rövidesen szerepet kapott az ország egyik legnépszerűbb napi sorozatában, a Barátok köztben is, ahol három évig láthatták a nézők. Nagyon pozitív meglepetésként érte a sorozat szereplőit játszó színészeknek a közvetlensége, akikkel azóta is rendkívül jó a kapcsolata.

– Természetesen akadtak nehézségek mindkét sorozatbeli szerepem alatt, de nagyon sokat jelentett nekem, hogy a családom mindig mellettem állt. Meg kellett szoknom az olyan szituációkat is, amikor felismertek az utcán, vagy közös képet szerettek volna. Ezeket nagyon szívesen fogadtam és igyekeztem ebből a szempontból mindig barátságos maradni, akkor is, ha esetleg rosszabb napom volt – mondta.

Jelenleg zenei karrierjére koncentrál (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A TV-s szereplés mellett a színpadon is bizonyítania kellett, mindössze hét nap alatt kellett betanulnia a Dorian Gray című darab címszereplő karakterének a szövegét. Szerepét érdekes kettősségként, de egyben kihívásként írta le. Nemrég azonban a színészetet egy másik dolog váltotta fel az életében.

Mostanában a zenélésre szeretne nagyobb figyelmet fordítani, hiszen elmondása szerint lelkileg is sokat tud segíteni, ha kiírja a jobb és rosszabb dolgokat magából. A Pola nevű formáció tagjaként igyekszik minél több emberhez eljuttatni stílusukat. Az orosházi fiatalember emellett budapesti életéről, Hosszú Katinkát éltető, már 8,1 milliós megtekintésnél járó dalukról és néhány jövőbeli tervéről is mesélt. Mint mondta, szívesen kipróbálná magát műsorvezetőként is a közeljövőben.

Magonyné Urbán Zsuzsanna, ifjúsági referens elmondta, a február 22-i és a Sikerklub későbbi eseményeivel a céljuk, hogy népszerűsítsék Orosházát, a vendégek példájával pedig arra biztassák a fiatalokat, hogy higgyenek magukban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.