- hirdetés -

Sokkal több van a csapatban, de valamiért eddig mérkőzéseken még nem jött ki – így fogalmazott az orosházi női kézilabdázók vezetőedzője a hétvégi, Szent István SE elleni mérkőzés előtt.

Ismét hazai környezetben lép pályára az OXXO Energy Orosházi NKC, az éllovas, Szent István SE-OTP Bank látogat Orosházára. Ősszel hatgólos vereséget szenvedtek az orosháziak a fővárosban. A feladat ezúttal sem lesz könnyebb, hiszen talán az NB I/B keleti csoportjának legjobb játékos állományával rendelkező csapata lesz az ellenfél.

Nehezítette az OXXO Enegy Orosházi NKC felkészülését, hogy betegség miatt Vörös Bettina és Nagy Éva nincs száz százalékos állapotban, míg Román Dorinára műtét vár az első fordulóban elszenvedett térdsérülése miatt. Ennek ellenére Vágó Attila és a lányok sem feltartott kézzel várják a szombati találkozót.

– A csapatot egy rosszul tárolt ketchupos üveghez tudnám hasonlítani – idézte Vágó Attila a Manchester United menedzserének egyik nyilatkozatát. – Sok van a játékosaimban, de eddig a pályán nem jött ki. Nagyon nehéz találkozó vár ránk, de hiszek a lányokban. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, amit a kilátogató és minket támogató szurkolók is megérdemelnek. Bízok benne, hogy az elvégzett munkának meglesz az eredménye – fogalmazott a vezetőedző.

A meccs február 23-án, 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Szombaton a megyei első osztályú csapat 14 órakor a Táncsicsban, az ifjúsági együttes 16 órakor lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.