- hirdetés -

Kilencgólos vereséggel kezdte a tavaszi idényt az orosházi női kézilabdacsapat.

Kecskeméti NKSE – OXXO Energy Orosházi NKC 24-15 (14-6)
NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, Kecskemét, 200 néző.
Orosháza:

NAGY – Antal 2, Vörös 1, Dancsó 2, Mikula 1, Román, Bíró. Cserék: Molnár (kapus), Nemes, Tóth S. 1, Berta 4, Hatala 1, Révész. Vezetőedző: Vágó Attila.
A Kecskemét legjobb góllövői: Pénzes 10, Dajka 5, Kaiser 4.
Hétméteresek: 8/6, illetve 1/0. Kiállítások: 8-, illetve 6 perc.

Bizakodva utazott Kecskemétre az OXXO Energy Orosházi NKC, hiszen vezetőedzőjük szerint remekül sikerült a felkészülésük.

Ennek ellenére már az ötödik percben 3-1-re vezetett a hazai együttes. Az orosháziak bátortalanul és pontatlanul kézilabdáztak, így a 15. percben már 7-2-es hátrányt mutatott az eredményjelző. Vágó Attila időkéréssel próbálta felrázni együttesét, kevés sikerrel így a 24. percben már 11-4-es előnyt birtokolt a Kecskemét. A szünetben nyolcgólos hátrányban vonult öltözőbe az ONKC (14-6).

A második játékrészben sem javult az orosháziak teljesítménye. Számtalan kapufát lőttek és tiszta helyzetek maradtak ki, amit a szintén sok hibával játszó hazaiak azonnal kihasználtak (40. perc 18-9). Tetézte a bajt, hogy Román Dorinát karban kellett levinni a pályáról, a játékos térdsérülést szenvedett. A két pont sorsa hamar eldőlt, végül kilencgólos, 24-15-ös vereséggel indította az NB I/B-s tavaszi szezont.

Vágó Attila, vezetőedző: Semmit nem valósítottunk meg a pályán, amit gyakoroltunk. Tizenhét száz százalékos ziccert hibáztunk, ennyivel nem lehet mérkőzést nyerni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.