- hirdetés -

Első alkalommal szervezett bált az OMTK-ULE labdarúgócsapata február 16-ra, melyet a gyopárosi rendezvényházban tartottak meg. Az eseményen a köszöntőket követően díjazták labdarúgóikat, de a szülők közül is volt, aki elismerést vehetett át.

Az OMTK-ULE labdarúgói, edzőik, szüleik és hozzátartozóik gyülekeztek szeptember 16-án a Gyopárosi úti rendezvényházban. Ekkor rendezték ugyanis első alkalommal az orosházi labdarúgóklub tavaszi szezon előtti bálját, melyet igyekeztek a több, nagy hagyománnyal bíró rendezvény sorozatába beilleszteni.
– Tulajdonképpen már régóta felmerült a bál ötlete és most végre sikerült megvalósítani, amiért nem lehetünk eléggé hálásak a szervezőcsapatnak. Reméljük, hagyományt tudunk teremteni vele – nyilatkozta Tóth-Kása Sándor, az egyesület elnöke.

A rendezvényt a köszöntő beszédek sorozata indította, ahol először Bojtor István, Orosháza alpolgármestere kapott szót. Elmondta, sok gyerek, sportoló, szülő és edző mindennapjait határozza meg az a kiváló munka, ami az OMTK-ULE-nál folyik, ezért maximális tiszteletet és támogatást érdemelnek. Hiszen az egyesület környezete az, amivel igazi értéket teremtenek.

Ezután Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke vette át a szót, aki szintén örömét fejezte ki, hogy az OMTK-ULE csapatának sikerült igazi közösséget kovácsolnia az orosházi futball köré.
– Fontos, hogy azok a gyerekek és fiatalok, akik futballozni kezdenek mentálisan, valamint fizikailag egészséges, csapatszellemet megtanuló, küzdeni képes felnőtt emberek legyenek – tette hozzá.

Zalai Mihály az egyesület közösségkovácsoló erejét emelte ki (Fotó: Rosta Tibor)

A köszöntő beszédek sorát Tóth-Kása Sándor zárta, aki az elmúlt nyolc év munkájáról és eredményeiről számolt be a vendégeknek. Elmondta, hogy ezeket nehezen érték volna el támogatók, önzetlen felajánlások és az önkormányzat segítsége nélkül.
– Külön említést érdemel, hogy a kezdeti 70-80 fős gyereklétszám több százra duzzadt. Az idők folyamán minősített labdarúgó egyesület lettünk. Nincs annál nagyobb öröm, mint hogy a sok gyerek a hidegben, a melegben, a szélben vagy az esőben, de kijön ide és focizik – mondta.

A köszöntő beszédeket a különdíjak átadása követte, amit hűséges, kitartó munkájukért, valamint az egyesület életében való részvételükért kaptak meg az érintettek. A labdarúgók közül Barna Mártont és Fehér Bencét, a szülők közül pedig Lászik Gábort köszöntötték. A szervezésben oroszlánrészt vállaló Góg-Fehér Anikó, Beke Sándorné és Szemenyeiné Vasadi Valéria is ajándékot kaptak.

Végül a táncé és a szórakozásé volt a főszerep, melyet tombolasorsolás is színesített. Az egyesület szakmai igazgatója, Buza Barnabás reméli, a február 16-i alkalom csapatépítés szempontjából is jelentős eseménynek számít, és sokat tesz hozzá ahhoz, hogy sikeresek legyenek a tavasz folyamán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.