- hirdetés -

Tegnap este nagyszerű koncertnek lehetett szem és fültanúja az a néhány száz szerencsés néző, aki még idejében megvette jegyét Koncz Zsuzsa turnéjának orosházi állomására.

Bizony idejében kellett észbe kapni, ha valaki ott akart lenni, mert a jegyek rekord gyorsasággal, már hetekkel ezelőtt elfogytak. Koncz Zsuzsa a magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertező legendája, aki ma is telt házak előtt lép fel.

Orosházán is pótszékes, zsúfolt nézőtér várta a Kossuth-díjas, 73 éves művésznő színpadra lépését.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A koncert jelmondata: „Így volt szép…”, ami egy Bródy dal címe is legutóbbi lemezemről, és nincs mögöttes tartalma. A múlt idő ezúttal nem lezárása vagy befejezése valaminek, inkább kifejezése annak, hogy a közönségemmel és a munkatársaimmal megtett eddigi közös utunkért hálás vagyok. Köszönöm mindenkinek, akit illet, és boldogsággal tölt el, hogy ezt személyesen – szokásomhoz híven – egy koncerttel tehetem meg. Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim – ugyanúgy, mint eddig – összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik, és Ők mind ott lesznek velem!” – írta közösségi oldalán.

Újabb dalai mellett – természetesen felcsendült a már legendássá vált Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem és sorolhatnánk tovább a dalokat. Egy biztos: aki ott volt szerda este a Petőfi Művelődési Központban, az azt kapta amit várt, és fantasztikus koncertélménnyel gazdagodhatott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a negyedórás vastaps, amely a már álló közönség köszönete volt a fantasztikus estért.


Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.