- hirdetés -

Február 11-től 17-ig szervezett gyűjtést a Szikhát Kutyamenhely javára a 2017-es alapítású orosházi Burning Hate Heroes zenekar. Remélik, kezdeményezésük minél több emberhez eljut és ők is kedvet kapnak a hasonló akciókhoz.

Jótékonysági akcióra szeretné felhívni az emberek figyelmét az orosházi Burning Hate Heroes zenekar, mellyel az Orosházi Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület Szikhát Kutyamenhelyét szeretnék támogatni. Kezdeményezésük február 11-től 17-ig tart, lényege, hogy aki a zenekaron keresztül 500 forintos vagy afölötti összeget adományoz a menhelynek, annak neve rákerül egy dedikált pólóra, melyet a gyűjtés végén a befolyt összeggel együtt adnak oda a menhely dolgozóinak.

Az akció célja a segítség mellett a figyelemfelkeltés, hogy minél többen tudjanak róla Orosházán és környékén, valamint hogy mások is kedvet kapjanak a hasonló kezdeményezésekhez. Személyesen a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban lehet az adományt elhelyezni, egy arra kitalált gyűjtődobozban.

Minden segítség elkél (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A 2017. május 13-án megalakuló Burning Hate Heroes zenekar saját bevallása szerint nem a megszokott zenei műfajt képviseli. Pop-rock, pop-punk és punk-rock műfajban kezdték el olyan együttesek vagy előadók feldolgozásait játszani, mint a Good Charlotte, a Sum 41, a Green Day és a Blink 182. Természetesen saját dalaik is készülnek, melyek közül hármat, a Végtelen háború, az Élet elkábít és a Megváltoztunk mind címűeket már sikeresen publikálták.

– Az idei évben már egy teljes albumot készülünk kiadni a saját kezünk által. Szerencsére elég sok helyen megfordultunk már a kevesebb, mint két év alatt, például Budapesten, Szegeden, Békéscsabán vagy Marcalin. Orosházán is szoktunk koncertet adni a Rock Klubban, ahol egyben klubtagok is vagyunk – nyilatkozták a zenekar tagjai, Törköly Márton (dobok/vokál), Nyíri Ferenc (basszusgitár), Kender Kornél (ének, ritmusgitár) és Bencsik Ádám (szóló gitár/vokál).

Személyesen is kilátogattak a Szikhát menhelyre a zenekar tagjai, Törköly Márton (b) és Bencsik Ádám (j) (Fotó: együttes)

Amennyiben valaki nem pénzzel szeretné támogatni a menhelyet, szintén megteheti egy előre leegyeztetett időpontban a 06706188374-es telefonszámon keresztül, szintén a városközpontban. Utalásra is van lehetőség, melyhez be kell írni a közleménybe az Adomány szót és a nevünket, amennyiben szeretnénk, hogy az felkerüljön a pólóra. A bankszámlaszám a következő: 11773339-12114344-00000000.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.