- hirdetés -

Felhívást hirdet az Egységes Szociális Központ azok számára, akik szívesen csatlakoznának egy Szülőcsoport, Hozzátartozói Csoporthoz. A csoport célja, tájékoztatást nyújtani az Új Pszichoaktív Szerekről (ÚPSZ).

Városunkban is jelen vannak az Új Pszichoaktív Szerek (ÚPSZ), vagy más néven dizájner drogok, melynek használatában sok, akár 10-12 éves korú fiatal lehet érintett. Ezért szeretnének létrehozni egy csoportot, amelyben a kérdésekre választ kaphatnak az érdeklődők.

A Szülőcsoport, Hozzátartozó Csoport célja, feladata, hogy a szülőket, nagyszülőket akár testvéreket is tájékoztassák az ÚPSZ- ekről, azok használatának veszélyiről, a kezelésbe kerülés lehetőségeiről.

Bogárné Kiss Ildikó az Egységes Szociális Központ igazgatója elmondta, ezek az események amennyiben igény van rá, rendszeresen megvalósulnának.
– Jelentkezni a szakmai koordinátornál lehet, aki úgy szervezi meg az eseményt, hogy minél többen jelen tudjanak lenni – tájékoztatott Bogárné Kiss Ildikó.

A Harmónia és Fordulat Klub az alábbi szolgáltatásokat biztosítja a szenvedélybetegséggel küzdőknek : közösségi együttlét biztosítását, a személyi tisztálkodás és a személyes ruházat tisztításának lehetőségét, az igény szerinti étkezési lehetőséget, a szabadidős programokat, figyelembe véve a klubtagok igényeit, érdeklődését, a hivatalos ügyek intézésének segítését, a képzések, átképzések keresését, a munkavégzés lehetőségének szervezését, az életvitelre vonatkozó tanácsadást, az életvezetés segítését, az egyéni és csoportos mentális gondozást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.