- hirdetés -

Jótékonysági adománygyűjtési akcióval segítene az orosházi Burning Hate Heroes zenekar a Szikhát Kutyamenhelynek. Szeretnék, hogy az orosházi vonzásnál jóval tágasabb körbe is eljusson segítő szándékuk híre.

– Szeretnénk az Orosházi Állat és Természetvédő Közhasznú Egyesület Szikhát Kutyamenhelyt támogatni egy adománygyűjtés keretén belül. Egy zenekari pólót ajánl fel a csapat a menhelynek és aki a bandán keresztül küld adományt egy meghatározott kereten felül, névvel ellátva felkerül a pólóra – juttatta el szerkesztőségünkhöz Törköly Márton és az orosházi Burning Hate Heroes zenekar jótékonysági felajánlásának témáját.

A jótékonysági akció céljából felajánlott pólót szintén egy orosházi vállalkozás készíti, így teljes mértékben helyi összefogásról lehet szó. A zenekar tagjai azonban szeretnék, hogy minél több emberhez eljusson kezdeményezésük híre, és a távolabb élők is tudomást szerezzenek a gyűjtésről.

A beérkezett összeget és a felajánlott pólót később, ünnepélyes keretek közt adnák át a Szikhát Kutyamenhelynek. Ahogy fogalmaztak a közös jó érdekében szeretnének örömet okozni a menhely dolgozóinak és négylábú lakóinak.

A jótékonysági akcióról, annak február 11-i kezdetekor ismét jelentkezünk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.