- hirdetés -

Ismert sportolók által dedikált mezek árverésével segítik a tavaly súlyos autóbalesetet szenvedő, válogatott erőemelő, Paczuk Ádám felépülését.

Sokan emlékeznek még arra a június 24-i éjszakára, amikor megtudták, hogy az Orosházi Toldi SE tehetséges erőemelője, Paczuk Ádám munkából hazafelé tartva súlyos autóbalesetet szenvedett, hónapokig lebegett élet-halál között. Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet koponya- és agysérültek rehabilitációs osztályán lábadozott, nemrég azonban áthelyezték Szegedre.

Kezelése a mai napig rengeteg erőt, kitartást, energiát és anyagi dolgot emészt fel. Barátai, ismerősei, sport- és autóstársai nem csak lélekben szerették volna támogatni felépülését, ezért adománygyűjtő jótékonysági autózást szerveztek tavaly november 18-án az Orosházi Tudásparkba, melynek a teljes bevételét barátjuk felépülésére fordították.

Tőzsér Dániel DVSC-mezére is licitálhatnak (Fotó: Facebook)

Ezúttal családtagja, Üveges Katalin döntött úgy, hogy ismert sportolók dedikált mezeit árverésre bocsájtva, annak teljes bevételével segíti Ádám rehabilitációját.
– Mivel én a sportéletben mozgok, ezért úgy gondoltam, hogy egy kis ajándékot helyezek a karácsonyfája alá és próbálok neki segítséget szerezni. Abban a reményben, hogy ez a megmozdulás hasznosan szolgálhat majd Ádám számára – írta Facebook-bejegyzésében Üveges Katalin.

Az árverésre bocsájtott mezek listája:
– Juhász Roland ( a MOL Vidi FC egész csapatának az aláírásával)
– Tőzsér Dániel (a DVSC labdarúgócsapatának kapitánya)
– Kapás Boglárka, Milák Kristóf, Szilágyi Liliána, Biczó Bence (válogatott utazópóló és úszósapka)
– Jakabfi Zsanett (Wfl Wolfsburg női labdarúgócsapat játékosainak aláírásával)
– Vágó Fanni (St. Pölten női labdarúgócsapat játékosainak aláírásával)
– Csiszár Henrietta (Bayer Leverkusen női labdarúgócsapat játékosainak aláírásával)
– a női futballválogatott meze az egész csapat aláírásával

Fontos, hogy aki az anyagi támogatásban nem kíván részt venni, de szeretné minél több emberhez eljuttatni a felhívást, az egy megosztással is sokat segíthet. Az árverés január 31-ig tart és a bejegyzés vagy az abban szereplő képek alatt tudják megtenni a licitálók a felajánlásokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.