- hirdetés -

Új eszközökkel jutalmazta az Orosházi Mentőállomás dolgozóinak segítőkészségét és elhivatottságát Orosháza Város Önkormányzata. Az új heverőket és számítógépet december 21-én adták át ünnepélyes keretek között.

Új heverőkkel és számítógéppel bővült az Orosházi Mentőállomás eszközparkja december 21-én. Az eszközöket ünnepélyes keretek közt Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere adta át. Az önkormányzat célja, hogy az új eszközökkel javítsák az orosházi mentők napi körülményeit.

– Szerencsére mindig vannak felajánlások és nem állunk rosszul a berendezésekkel, de azért itt, az Orosházi Mentőállomáson mindig van helye valami új kényelmes eszköznek, melyek segítségével jobb körülmények között tudjuk eltölteni azt a kevés időt, amit a mentőállomáson el tudunk tölteni a vonulások szünetében – mondta Kovács Tibor, az Orosházi Mentőállomás állomásvezetője.

Új heverőkkel bővült a Mentőállomás eszközparkja (Fotó: Rosta Tibor)

Dávid Zoltán az átadáson megköszönte a mentők egész éves munkáját, kiemelve segítőkészségüket és elhivatottságukat, hiszen gyakran olyan dolgokat kell átélniük, melyet a hétköznapi emberek elképzelni sem tudnak.

– Csak hálás köszönetet tudok mondani a bajba jutottak nevében is, akiken segítettetek vagy segíteni fogtok. Mindenki nagy tisztelettel van a munkátok iránt – hangsúlyozta a polgármester.

Végül kellemes ünnepeket kívánt a Mentőállomás dolgozóinak, reményét fejezve ki, hogy minél kevesebb esethez riasztják őket a karácsony és szilveszter közötti időszak alatt és minél több időt tudnak majd családjuk körében eltölteni, olyan élményt adva egymásnak, ami többet ér az ajándékoknál.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.