- hirdetés -

December 19-én az 1-es, a 2-es és a 8-as körzetben osztottak karácsonyi ajándékokat az orosházi önkormányzat képviselői és munkatársai.

Már 2014 óta juttat el szociális keretből finanszírozott karácsonyi ajándékcsomagokat gyermekvédelmi támogatásra jogosult személyeknek Orosháza Város Önkormányzata. Az ajándékokat az önkormányzati képviselők és munkatársak osztják szét választókörzetükben.

A Pacsirta utcai Pártok Házában az 1-es körzet képviselője, Tóth Zoltánné osztott karácsonyi ajándékcsomagot a rászorulóknak. Az elsősorban édességet tartalmazó csomagokkal a gyermekeknek kedveznek. Elmondta, idén az 1-es körzetben 67 csomagot sikerült kiosztaniuk a lehetséges 81-ből.

Tóth Zoltánné osztotta ki az ajándékcsomagokat az 1-es körzetben (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A 2-es számú körzetben, az Eötvös József Katolikus Általános Iskolában Sára Csaba osztotta szét az ajándékokat az arra jogosultaknak. A körzet képviselője elégedetten nyilatkozott, hiszen az ajándékok nagyobb részét, mintegy 40 csomagot sikerült idén kiosztaniuk. Kiemelte, évről évre csökkenőt tendenciát mutat az osztáson résztvevők száma, a programon néhány éve még 100-nál is több résztvevő kapott ajándékcsomagot.

A 2-es számú körzetben mintegy 40 csomagot osztottak ki (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A 8-as számú körzetben a Czina Sándor Tagintézmény épületében Gombkötő Ildikó lepte meg ajándékokkal a rászorulókat. 78 csomagot sikerült kiosztaniuk a lehetséges 97-ből, tehát 19 ajándék még gazdára vár.

A Czina-iskola volt a helyszíne a 8-as számú körzet ajándékosztásának (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az önkormányzat tájékoztatása szerint, aki nem tudott elmenni lakókörzete ajándékosztására, de kapott volna csomagot, január 15-ig átveheti azt a Polgármesteri Hivatalban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.