- hirdetés -

Meghitt ünnepségen köszöntötte régi, hűséges dolgozóit az önkormányzat, a városháza nagytermében. A csütörtök délelőtti rendezvényen Dávid Zoltán polgármestertől vehették át törzsgárda jutalmukat.

A polgármesteri hivatalban és az önkormányzat által üzemeltetett intézmények valamelyikében, tíz évnél régebben dolgozó kollégákat várták az ünnepélyre. A jelenlevők köszöntése után a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanulói és tanárai kedveskedtek műsorral, majd Dávid Zoltán polgármester köszöntötte a törzsgárda kitüntetésben részesülőket.

– Nagy öröm számomra, hogy ilyen sok hűséges és kitűnő munkát végző kollégát köszönthetek a mai napon. Hosszú évek óta állják meg a helyüket valamennyien és lelkiismeretes munkájuk eredményét érezhetik városunk lakói. Ők azok, akik a hivatal, vagy az intézmények munkáját követelményeit betéve ismerik, akik megtanítják a szükséges dolgokat a fiataloknak, akiknek a folytonosságot, a minőséget köszönhetjük – mondta egyebek mellett a polgármester.

Az ünnepség végi közös kép a kitüntetettekkel (Fotó: Bakos Viktória)

A tíz, tizenöt, húsz, huszonöt, harminc éve dolgozókat sorra szólították és a városvezetőtől vehették át kitüntetéseiket, illetve a pedagógusok szakszervezete és az Egységes Szociális Központ egy szál virágját.


Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.