- hirdetés -

Több mint száz kisiskolás rúgta a bőrt december 7-én az Eötvös-csarnokban a GYIÖK nagyszabású focitornáján.

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat felhívására a város öt iskolája nevezett a focitornára. Két korcsoportban: a 3-4. osztályosok, valamint az 5-6. osztályosok mérték össze tudásukat.

– Az előző év sikerén felbuzdulva hirdettük meg idén is a Mikulás Focikupát, amelyben a város iskolái partnerek voltak, hiszen öt iskola 11 csapattal képviseltette magát. A kiírás alkalmával több, mint száz gyermek rúgta a labdát – nyilatkozta a torna egyik szervezője, Tárnyik Balázs.

Mindkét korcsoportban körmérkőzéses formában folytak a küzdelmek, a mérkőzések 1×10 percesek voltak. A játékvezetői feladatokat Kasza Illés és Kolozsvári Csaba, az ULE felnőtt játékosai látták el.

A győzelmet mindkét korcsoportban a Vörösmarty iskola csapata szerezte meg. A kupán túl több különdíj is gazdára talált. A GYIÖK jóvoltából senki sem ment haza üres kézzel.

Végeredmény:

3-4. osztályosok: 1. Vörösmarty iskola 12 pont, 2. Református iskola 7 pont, 3. Evangélikus iskola I. 7 pont, 4. Eötvös iskola 3 pont, 5. Evangélikus iskola II. 0 pont.

5-6. osztályosok: 1. Vörösmarty iskola 11 pont, 2. Eötvös iskola 8 pont, 3. Evangélikus iskola II. 7 pont, 4. Református iskola 7 pont, 5. Táncsics gimnázium 3 pont, 6. Evangélikus iskola I. 2 pont.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.