- hirdetés -

2018-as év utolsó versenye az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot december 8-án rendezték Beled városában.

Az Orosházi Toldi SE hat versenyzővel képviseltette magát és
10 első, 2 második, és 2 harmadik helyet szerzett az országos bajnokságon.


A hölgyek versenyével kezdődött a bajnokság. 72 kg-ban a még ifjúsági korú versenyző, Rajos Vivien 60 kg-os egyéni csúcs teljesítésével az ifiknél és junioroknál is magyar bajnokként végzett. Junior abszolút értékelésben a harmadik helyet harcolta ki magának. Ugyan ebben a kategóriában, Pogány Andrea 87,5 kg-ot teljesítve a felnőtteknél bronz, még a masters 1 korcsoportban arany érmes lett.
Schneider Erzsébet 84 kg-ban 80 kilót sikeresen teljesítette, így a felnőtt és masters 2 legjobbjaként fejezte be ezt a versenyt.
+84-ben Lovas Mónika 145 kg-os fekvenyomásával, Erzsihez hasonlóan, a dobogó legfelső fokára állhatott a felnőtt kategóriában. A női csapat a második helyen végzett.

Véró Alex egyéni csúccsal győzött az országos bajnokságon (Fotó: Toldi SE)


Férfiaknál a 105 kg-os, masters 3 korcsoportban, Szarka Antal 100 kg-os nyomással a második helyen zárta a versenyt.
Véró Alex +120 kg-ban nem talált legyőzőre. Junior kora ellenére a felnőtt mezőnyben is diadalmaskodott. Magabiztos három érvényes nyomást láthattunk tőle. Végül 302,5 kg-ot teljesített, ami egyéni csúcsa, ezzel a junior és felnőtt kategória magyar bajnoka- és ugyan ezen két korcsoport abszolút bajnokaként fejezte be a versenyt. 
A sok sikert és győzelmet hozó 2018-as esztendő méltó befejezése volt a beledi OB. az Orosházi Toldi SE versenyzői számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.