- hirdetés -

A főutca is ünnepi fénybe borul advent első vasárnapjától. Új elemekkel bővült a város díszkivilágítása és egy másik jó hír: adventkor ingyen a kisgyermekes családok ingyen használhatják a Dottót.

Most hétvégén megkezdődik a karácsonyi visszaszámlálás, vasárnap este fellobban az első láng a városi adventi koszorún. A karácsonyi előkészületek már hetek óta tartanak, már áll az adventi falu, kint a mesekönyv, elkészült a korcsolyapálya, de a város karácsonyfája is díszes már. Az ünnepi díszkivilágítást is felhelyezték a városban, összesen 143 kandelláberre.

– Idén újdonság, hogy a Kossuth utcára 11 díszt helyeztünk el a lakosok igényeihez igazodva. Erre a várostól kapott négymillió forintos plusz forrásból egy millió forintot fordítottunk. Emellett a karácsonyfára egy új, 320 méteres fényfüzért is vásároltunk – ismertette Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetés és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Idén már a főutca is díszkivilágítást kap (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az igazgató elmondta, hogy az adventi műsorok alkalmával a főtéren várja majd a gyerekeket Dottó Ottó. A kisvasutat minden kisgyermekes család ingyenesen használhatja majd és tehet egy kört az ünnepi fénybe borult Orosházán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.