- hirdetés -

Kölcsönösen előnyös együttműködést kötött több megyei sportklub köztük a két orosházi kézilabda egyesület a 104.0 Rádió 1-gyel. A médium céljául Békés megye sportéletének, egészséges életmóddal kapcsolatos kezdeményezések támogatását tűzte ki.

A hazai mérkőzések teljes körű reklámozásával, az eredmények folyamatos ismertetésével és a csapatok életébe betekintést nyújtó hétközi és hétvégi interjúk révén, több megyei sport klub életét is segíti a jövőben a 104.0 Rádió 1. A békéscsabai röplabda, kézilabda vízilabda és labdarúgó együttes mellett a békési férfi kézilabda és kosárlabda klub, illetve az NB I/B-s Orosházi FKSE és OXXO Energy Orosházi NKC is együttműködési megállapodást kötött a rádióval.

Vajer Tamás, a férfi klub elnöke kiemelt fontosságot tulajdonít a sport és egészséges életmód népszerűsítésének, ezért kölcsönösen előnyösnek tartja az együttműködést.
– Mindezek mellett a Rádió 1 segítségével egy új tájékoztatási csatornát tudunk kiépíteni szurkolóink és a sportszerető közönség irányába, miáltal még több és még frissebb információ juthat el hozzájuk egyesületünk életéről, az utánpótlástól a felnőtt együttesig – tette hozzá az OFKSE klubelnöke.

Az Orosházi Női Kézilabda Club menedzsere, Szabó Viktor elmondta szívesen vették a rádióadó támogatását, kiemelve Orosháza kimagasló sportéletében élen jár a kézilabda, melyet az együttműködési felkérés is bizonyít.
– Ez egy nagyszerű lehetőség számunkra, hiszen Orosháza határain túl a régióban élők is jobban megismerhetik a klubunkat. Képet kaphatnak az elvégzett kemény munkáról, melyet hétről hétre elvégzünk és nem utolsó sorban információhoz juthatnak az elért eredményeinkről, legyen szó a fiatalokról vagy a felnőtt együttesről – hangsúlyozta.

A november 23-ai sajtótájékoztatót követő kötetlen beszélgetésen elhangzott, hogy a megye három nagyvárosát érintő kezdeményezésre is készül a rádió. A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány járművének üzemeltetését támogatják majd. Emellett médiafelületet biztosítanak azoknak a cégeknek, melyek szintén csatlakoznak a kezdeményezéshez.
–  Dr. Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgató főorvosával egyeztettünk már miként segíthetnénk az orosházi, gyulai és békéscsabai gyermek-, és szülészeti osztályok munkáját. Ezekről majd december elején ismertetjük a részleteket – fogalmazott Benkó György a 104.0 Rádió 1 ügyvezető tulajdonosa, hozzátéve ez többet jelent anyagi hozzájárulásnál, hiszen kizárólag olyan kezdeményezések mellé áll a rádió, amelyek céljaival elveivel is azonosulni tud.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.