- hirdetés -

Az Orosháza Város Önkormányzata által elnyert TOP-5.2.1-15-BS1-2016-00005 számú Tegyünk érte közösen! – Helyi komplex program Orosháza társadalmi integrációjáért című program keretében november 24-én 9.00 órától Egészségnap lesz a Petőfi Művelődési Központban. (x)

A rendezvény célja az egészséges életmód népszerűsítése, valamint az, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatos magatartás fontosságára, a lakossági szűrővizsgálatok preventív szerepére, az életmódváltás jótékony hatásaira az egészség megőrzése érdekében.

A földszinten táplálékkiegészítők és vitaminok, levendulaságok, gyógynövények, szappanok, bioszörpök, lekvárok és zöldségkészítmények bemutatóval egybekötött megismerése mellett táplálkozási és mentálhigiénés tanácsadással, pszichológiai kérdőív kitöltésével, egészségügyi szűrésekkel (vérnyomásmérés, testösszetétel- és testtömegindex, valamint vércukorszint-mérés) is várjuk az érdeklődőket. A földszinti előtérben a Nagycsaládosok Egyesülete a rendezvény ideje alatt játszóházat tart.

A 2. emeleti előadóteremben 10.15-től az egészséges életmódhoz kapcsolódóan 5 különböző előadás lesz megtekinthető, ahol többek között foglalkozunk a gyógynövények jótékony hatásaival, az egészségmegőrzés, valamint az immunrendszer erősítésének lehetőségeivel.

A szűrések mellett tanácsadásra, konzultációra is lehetőség nyílik, valamint az egészséges táplálkozás, a pihenés és lelki egészség, az egészségtudatos életmód mélyebb megismerésével is gazdagodhatnak a látogatók. A programok bárki számára ingyenesen igénybe vehetőek, valamint remek és hasznos kikapcsolódásként szolgálhatnak az egész család számára.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.