- hirdetés -

Nehéz idegenbeli túra következik az orosházi női kézilabdacsapat számára,  Nyíradonyba utaznak Papp László tanítványai, ahol egy lelkes fiatalokból és rutinos játékosokból álló csapat lesz az ellenfél.

Csáki Viktória és Sopronyi Anett nevei a kézilabda világában jártasok fülében ismerősen csenghet, hiszen mindketten jelentős NB I-es rutinnal rendelkeznek, sőt mindketten magukra ölthették már a magyar válogatott mezét is. Hozzájuk csatlakozott a nyáron Kecskemétről átigazoló, Siska Pálma is. Négy mérkőzés alatt együttesük 139 góljából nyolcvan találatot ők hárman szereztek.

A fiatalokkal kiegészülve a Körstner Vilmos edzette gárda komoly játékerőt képvisel az NB I/B keleti csoportjában. Legutóbb éppen Kispesten bizonyították be, háromgólos győzelemmel távoztak a fővárosból. Jelenleg a tabella nyolcadik helyét foglalják el a nyírségiek.

Ami az orosháziakat illeti hazai pályán már többször bebizonyították, mire képesek. Az előző héten magabiztos játékkal múlták felül a sereghajtó Algyőt. Idegenben még várat magára az első pontszerzés, de Nyíradonyban változtathatnak ezen.
– Jól igazolt a nyáron a Nyíradony, akikkel mindig is komoly csatát vívtunk. Biztos vagyok, hogy ez így lesz most is. Az előző héten nyújtott teljesítményre alapozhatunk, olyan teljesítménnyel a jobb játékerőt képviselő csapat otthonában is felvesszük a versenyt – vélekedett a vezetőedző, Papp László.

A mérkőzés október 28-án, 17 órakor kezdődik a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.