- hirdetés -

Nem az orosházi kábítószer-kereskedők napja volt október 18-a. Az orosházi rendőrök Pusztaföldvár közelében ellenőrizték a rendőrök egy személyautó utasát, akinek az ülése alatt kábítószergyanús fehér port és növényi törmeléket találtak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság emberei előbb csütörtök reggel fogtak el egy 32 éves férfit. Ugyanezen a napon este, nem sokkal éjfél előtt gy személygépkocsi vezetőjét és utasát ellenőrizték Pusztaföldvár külterületén. Az autó átvizsgálásakor az anyósülésen utazó férfi ülése alatt, fóliákba csomagolt, kábítószergyanús növényi törmeléket és fehér port találtak.

A 24 éves orosházi férfi, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, a rendőrség gyanúja szerint az elmúlt egy évben többször is adott el ismerőseinek kábítószert.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított büntetőeljárást ellene és őrizetbe vette. A rendőrség lefoglalta a növényi őrleményt és a fehér port, amelyek hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.