- hirdetés -

Végérvényesen is beköszöntött az ősz, hullanak a falevelek. Az utca embere örül a tavaszias időjárásnak, azonban akad olyan is, aki már a telet várja. 

Bár már ősz van, a kabátok és a sálak még sokak szekrényében várják az első bevetést. A tavaszias időjárás többeket csábít a szabadba, az orosháziak is szívesebben üldögélnek a város köztéri padjain és élvezik a napsütést. Megkérdeztük az utca emberét a szokatlan meleg októberrel kapcsolatban. Arra voltunk kíváncsiak mit szólnak a kellemes időhöz?

Szuda Györgyné nagyon élvezi a tavaszias időjárást (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Szuda Györgyné a katolikus templom előtt élvezte lányával a kellemes, meleg időjárást.
– Örülünk, hogy ilyen szép idő van, legalább nincs az a nagy hideg. Reméljük, hogy sokáig kitart. A hosszú hétvégén a csorvási búcsúba megyünk a családommal, valamint megünnepeljük a közelgő születésnapomat – nyilatkozta az OrosCafénak.

Huszár Alíz is tervez (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Huszár Alíz külön örömként emelte ki, hogy nincs szükség kabát viselésére a szabadban.
– Nagyon jó ez a kellemes idő. Nagyon örülök neki, és az sem hátrány, hogy nem kell még kabátot húzni. Én is várom a hétvégét, az idő tökéletes lesz édesanyám születésnapjának megünneplésére – nyilatkozta.

Kovács Béla: Jó, hogy nem kell fűtenünk (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Kovács Béla a fűtés mellőzését emelte ki pozitívumként.
–  Ilyenkor már rég fűteni szoktunk. Esténként igaz már be kell kapcsolni a központi fűtést. A hosszú hétvégére nincs programom, otthon fogom tölteni ezt az időt – emelte ki Kovács Béla.

Pálinkás Vivien: Nagyon várom már a telet (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A meglepően kellemes időjárást mindenki szívesen fogadta. Akadnak azonban olyanok is, akik szívesebben húznának már kabátot. Ezt a tábort erősíti Pálinkás Vivien is.
– Örülök az őszi jó időnek, de én nagyon várom már a telet. Az a kedvenc évszakom. Sajnos a hosszú hétvégém munkával fog telni, de utána egy kis pihenést mindenképpen beiktatok – tette hozzá Pálinkás Vivien.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.