- hirdetés -

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulóját rendezték október 14-én. A pont nélküli ULE a 6 pontos Gyulai FC-Termál csapatához látogatott és a mérkőzés után sajnos a gyulaiak pontszáma növekedett.

– Bízok a játékosaimban és biztos vagyok benne, hogy ki fogunk jönni ebből a negatív szériából. Nincs más lehetőségünk – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Buza Barnabás szakmai vezető. Mint az később kiderült, a feltámadásra még egy hetet biztosan várni kell.

Gyulai FC-Termál – OMTK-ULE 1913     4 – 0   (0 – 0)

Gyula, 150 néző. Vezette: Zahorán János (Ancsin Zoltán, Varga Áron)

Gyula: Démusz – Bogár, Patkás, Nagy S.(Kádár), Kukla – Radics, Bíró T.,(Tövisháti), Czirok(Timkó), Kovács I.(Rácz M.) – Okos, Nagy E. Edző: Bíró Róbert.

OMTK-ULE: Marunák – Lestyán, Szabó N., Rácz A. (Szabó Á.), Kasuba – Fehér (Mazán), Harangozó (Tóth L.), Simon R., Kolozsvári J. – Kasza (Varga P.), Sindel. Szakmai vezető: Buza Barnabás.

Egy órán keresztül jól tartotta magát az ULE. A 62. percben büntetőhöz jutott a hazai gárda. Az esetnél Lestyánt kiállította a játékvezető. A 11-est Czirok értékesítette, 1-0. Az orosházi „csikócsapat” a mérkőzés derekára esett össze. A 69. percben Kovács I. növelte a hazaiak előnyét, 2-0. A 72. és 81. percben Nagy E. duplájával alakult ki a végeredmény, 4-0.

Buza Barnabás: – Az első félidő alapján nem úgy nézet ki, hogy így járunk, de sajnos óriási egyéni hibák miatt csúnya vereséget szenvedtünk.

Az OMTK-ULE október 20-án hazai környezetben fogadja a Vésztő csapatát. A találkozó kezdési ideje: 14 óra 30 perc.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.