- hirdetés -

Karitatív akciót hirdetett a Justh Zsigmond Városi Könyvtár. Az Állatok Világnapján könyvvásárlással segíthetünk a Szikhát Kutyamenhelyen élő ebeknek.

A héten ismét könyvkiárusítást szervez a városi könyvtár, azonban az október 4-i bevétel teljes egészét a Szikhát Kutyamenhely kapja. A Ki mit szán elnevezésű akcióban az intézmény által kiárult könyvek bevételét szokás szerint újabb olvasnivalók vásárlására fordítja könyvtár. Ez az első alkalom, hogy a héten befolyó összeg egy részét jótékony célra ajánlják fel a szervezők.

A csütörtökön befolyó összeget a Szikhát menhely kutyái kapják (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Buzai Csaba, a városi könyvtár igazgatója elmondta, fontosnak tartják, hogy lehetőségükhöz mérten segítő kezet tudjanak nyújtani.
– A könyvtár több dolgozója is állatbarát lévén hívta fel a figyelmemet arra, hogy az aktuálisan folyó könnykiárusítást össze kapcsolhatnánk az Állatok Világnapjával. Fontos a jótékonykodás, reméljük ezzel is sokat segítünk – nyilatkozta.

Ha ön is szeretne segíteni a Szikhát menhely kutyáin, látogasson el csütörtökön a Petőfi Művelődési Központ bejárata előtt felállított standhoz és vásároljon egy könyvet, ki mit szán alapon!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.