- hirdetés -

Az idősek napját ünnepelte az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, szeptember 28-án, a Petőfi Művelődési Központ koncerttermében.

Mintegy 180 szépkorú töltötte meg a Petőfi Művelődési Központ koncerttermét péntek délután az idősek napja alkalmából. A rendezvény elején Erős Károly az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke mondott beszédet. Kiemelte, az idősek napja célja, hogy felhívja a világ figyelmét az ő problémáikra és köszönetet mondjon nekik, hiszen rengeteget tettek az emberekért és a társadalomért.

A műsort ezúttal a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola diákjai nyitották, majd a komolyzenei előadások után a Csiko-BOAT SE fiataljai szórakoztatták a jelenlévőket. Fellépésük végén vastaps kíséretében hagyták el a színpadot.

Dávid Zoltán polgármester szintén köszöntötte a megjelenteket hangsúlyozva, fontos odafigyelnünk az idősebb generációra és meghallgatni őket, hiszen rengeteget köszönhetünk nekik

– Az idősebb generációnak köszönhető az a lét, amiben élünk. Szavakkal nem is lehet meghálálni, azt a szeretet, amit az évek során felénk sugároztak. Rengeteg erő van bennük a mai napig, tapasztalataikra még mindig támaszkodhatunk – fogalmazott a polgármester.

A megnyitó után szendvicsekkel, zenés szórakozással töltötték el a péntek délutánt a város egyik legnagyobb nyugdíjas szervezetének tagjai.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.