- hirdetés -

Megjelent a Békés megyei Tóth Ádám dalszövegíró legújabb szerzeménye. A Kállay Saunders András hangjára komponált dal a Táncoljunk címet kapta. Írjuk a részleteket.

A pop-rock ipar kiemelkedő zenészei újból nagyot alkottak. A három napja megjelent Táncoljunk már közel tizenötezer megtekintést produkált a legnagyobb videómegosztó portálon.

Tóth Ádám Gyuláról indult, első nagyobb fordulópontot a Megasztár 5 jelentette számára, ahol az Adam’s Comedy formációval araszoltak előre. Ugyan néhány forduló után kiestek, de itt alapozták meg barátságukat Kállay Sounders Andrással, akivel hamarosan elindult közös pályafutásuk is.

András régóta nem publikált magyar nyelvű dalt, a hosszú sorozatot Tóth Ádám dalszövege törte meg. Úgy tűnik jó választás volt a Békés megyei fiatalember, ugyanis nagy sikernek örvend a YouTube kommentelők körében.

 

A Táncolj című zeneszám esetén nem csupán a szöveget, de a hangszerelést is Ádám előadásában hallhatjuk. Érdemes nyomon követni a fiatal tehetség karrierjét, hiszen szemmel láthatóan sok meglepetést tartogat még rajongói számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.