- hirdetés -

A hét végén Baján vendégszerepelt az Orosházi Toldi SE női fekvenyomó csapata, a RAW Fekvenyomó Csapatbajnokság küzdelmein.

Az orosházi erőemelők minden ehhez hasonló – nyomóruha nélküli – versenyen hagyományosan jól szerepelnek. Most sem okoztak csalódást.

Ezen a csapatbajnokságon egyéni eredményt nem hirdettek. A tagok, gyakorlataik alapján szerzett WILKS pontjainak összeadása után alakult ki a csapatok sorrendje.

A Raw Fekvenyomó Csapatbajnokság ezüstérmes csapata (Fotó: Egyesület)

A legkisebb súlycsoportban újonc versenyzőt avattak a toldisok, a mindössze tizenöt éves Nagy Boglárka személyében, aki élete első versenyén 35 kilóval járult hozzá a csapateredményhez. 72 kilóban Pogány Andrea lépett dobogóra és 72.5 kilóig jutott.

A 84 kilósok közt Schneider Erzsébet indult a Toldi színeiben és hetven kilót teljesített. A plusz 85 kilóban versenyzett Szabó Ági és Lovas Mónika. Előbbi 140, utóbbi 110 kilogrammot nyomott.

Az öt versenyző összesített WILKS pontjai alapján az RKA Erőművek SE végzett az első helyen. Második és ezzel ezüstérmes az Orosházi Toldi SE, melyből Szabó Ágnes teljesítménye az abszolút harmadik volt a versenyen. A Bronzérmet a szintén nagy múltú Tabi Fitnes SE szerezte meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.