- hirdetés -

A harmadik fordulót rendezték a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata szombat este Körösladányban maradt alul.

A Szarvasi FC és a Kondorosi TE elleni vereség után a pontszerzésben bízva lépett pályára Körösladányban szombaton, villanyfényes mérkőzésen az OMTK-ULE csapata.

– Labdabirtokló és irányító együttes az ellenfelünk. Jó lenne, ha eredményesebb meccsen lennénk túl és ezért a gárda mindent meg is fog tenni – nyilatkozta még pénteken Buza Barnabás vezetőedző.

– Nehéz 90 perc elé nézünk, de ha egységesek leszünk és a középpályát jobban meg tudjuk szűrni, akkor lesz esélyünk pontot, pontokat szerezni. Bízom benne, hogy mindenki odateszi magát a mérkőzésen – mondta el a találkozó előtt Szabó Norbert védőjátékos.

Bátrabb támadójáték kell a győzelemhez (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Körösladányi MSK – Orosházi MTK-ULE  2–0  (1–0)

Körösladány, 200 néző. V.: Mezei Máté (Tóth Imre, Krisán János)

Körösladány: Nagy B. – Juhász, Zelenyánszki, Szántó, Bagyinszki – Knyihár (Burai), Krajcs – Fülöp (Farkasinszki), Hajdu, Papp Zs. – Bozsó (Laksteter). Edző: Fodor Sándor.

Orosháza: Tóth K. – Szabó N., Futaki, Lestyán, Sajti (Kovács D.) – Deli (Kichler), Fehér (Harangozó), Simon R., Barna – Mazán (Kasza), Sindel. Edző: Buza Barnabás.

A 2. percben Sindel kihagyta a meccslabdát, ezután fölénybe került a Ladány és a mérkőzés 29. percében Knyihár révén a vezetést is megszerezte, 1-0.  A félidőt követően Papp Zs. góljával megduplázta előnyét a Körösladány, 2-0. A találkozó hátralevő részében egyenrangú partnere volt az ULE a vendéglátónak, de a kapu előtti határozottság ezen az estén hiányzott. Az összecsapás utolsó előtti percében csapatunk támadója, Sindel Roland a kiállítás sorsára jutott.

Buza Barnabás: „A második percben óriási helyzetet hibáztunk és most ez nagyon kellett volna a csapatnak. Sokszor egyenrangúak voltunk a hazai gárdával, de ameddig nem leszünk kellően élesek, így fogunk járni.”

Az OMTK-ULE 1913 szeptember 1-jén fél ötkor fogadja a Mezőhegyesi SE  csapatát az ULE-Sportközpontban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.