- hirdetés -

A MÁV-START az augusztus 22-től 26-ig tartó Szegedi Ifjúsági Napokravonattal utazó, belépőjeggyel rendelkező utasok számára utazási kuponakciót hirdet.

Az utazási kuponakció keretében a vasúti menetjegy és kerékpárjegy alapján minden megkezdett 100 kilométerre 100 forintos kupont, illetve az InterCity-, valamint gyorsvonati pótjegyekre további 100-100 forint értékű kupont ad a vasúttársaság. Az így kapott és összegyűjtött kuponok későbbi menetjegyváltáskor a MÁV-START pénztáraiban és menetjegyirodáiban válthatók be. Kupon abban az esetben kapható, ha az utas Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra, vagy onnan vált menetjegyet, a jegy érvénytartamából pedig legalább egy napnak egybe kell esnie a SZIN valamelyik napjával.

Az utazási kupon a rendezvény helyszínén – Szeged, Partfürdő –, a MÁV-START információs pontjánál kérhető, a nyitva tartás idején, augusztus 22-én 16-tól 19 óráig, augusztus 23. és 26. között pedig 13 órától 19 óráig. A szegedi állomás ügyfélszolgálati irodájában 7-től 17 óráig igényelhető az utazási kupon, a SZIN-belépőjegy felmutatásával együtt.

A rendezvényről bővebb információt a Szegedi Ifjúsági Napok weboldalán vagy a SZIN Facebook-oldalánolvashat. A Szegedi Ifjúsági Napok, Magyarország legnagyobb hagyományokkal bíró fesztiválja idén ünnepli 50. születésnapját. A Tisza-parti nyárzáró buli külföldi fellépői között van Sean Paul, Jess Glynne, a brit d’n’b meghatározó alakja, Wilkinson; a magyarok közül bulizhatnak többek között az Anima Sound System, Majka & Curtis, a Punnany valamint a Wellhello koncertjén is – írja közleményében a közlekedési társaság.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.