- hirdetés -

A második fordulóval folytatódott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. Az OMTK-ULE ismét egy erős ellenféllel találta magát szemben. Az Orosháza mezőnyben a Kondoros egyenrangú partnerének bizonyult, de sajnos pont nem járt érte.

Az OMTK-ULE 1913 csapata hazai környezetben fogadta szombaton este villanyfényes mérkőzésen a Kondorost. Buza Barnabás edző bizakodóan nyilatkozott még a találkozó előtt. Az orosházi tréner futballistáitól az ULE-ra jellemző technikás és bátor játékot szerette volna a pályán viszontlátni. A tréner a mutatott játékban nem csalódott, viszont az eredményben igen.

Orosházi MTK-ULE – Kondorosi TE              1–2        (1–1)

Orosháza, 300 néző. V.: Benyovszki Zoltán (Bozó Norbert, Hankó Balázs)

Orosháza: Tóth K. – Szabó N., Deli, Németh G., Sajti (Kolozsvári J.) – Lestyán, Fehér (Kasza), Simon R., Barna (Harangozó) – Kichler (Mazán), Sindel. Játékos-edző: Buza Barnabás.

Kondoros: Kajári – Takács (Rafaj R.), Vozár, Süli, Vajgely – Rafaj P., Borgulya – Miklya, Sipos, Nagy G. – Farkas J. (Kormány). Edző: ifj. Somogyi János.

Gólszerzők: Simon R. (39.), ill. Farkas J. (13., 70.).

A gólok története:

A 13. percben Farkas lépett ki egy mélységi átadással és lőtt a hosszú sarokba, 0-1. A 39. percben egyenlített az ULE. Szabó N. emelte a labdát a védők felett Simon elé, csatárunk okosan a rövid sarokba ívelte a labdát, 1-1.

Még várni kell az első ULE pontra (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A 70. percben újra előnybe került a vendég együttes, amely a győzelmet jelentette számukra. Egy kapu előtti kavarodás végén Farkas emelt a hálóba, 1-2. Az ULE mindent megtett az egyenlítésért, de erőfeszítése nem járt sikerrel.

Buza Barnabás: – Úgy gondolom, hogy az első félidő alapján többet érdemelhettünk volna. A második játékrészben a tapasztalt vendégek szoros, de megérdemelt győzelmet arattak. Megyünk tovább.

ifj. Somogyi János: – Remek iramú és színvonalú mérkőzésen úgy érzem, megérdemelten nyertünk a  nagyszerűen és lelkesen játszó fiatal hazai csapat ellen.

Az OMTK-ULE 1913 csapata a 3. fordulóban, augusztus 25-én Körösladányban lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.