- hirdetés -

Sorozatban játssza felkészülési mérkőzéseit az OMTK-ULE II. csapata. A megyei III. osztályú gárda a Medgyesbodzást fogadta augusztus 15-én az ULE műfüvén és gólzáporos győzelmet aratott.

A szintén megyei III. osztályú Medgyesbodzás-Gábortelep látogatott szerdán Orosházára. A mérkőzés előtt a vendégek elmondták, hogy 6-7 hiányzójuk van ezen a napon, de szeretnének méltó ellenfelei lenni a felkészülésben előrébb tartó orosháziaknak. A hazaiak kispadján ezúttal az ifjúsági csapatot irányító Elekes Károly edző helyett Halász Róbert ült.

OMTK-ULE II. – Medgyesbodzás-Gábortelep 9 – 1 ( 2 – 1 )

Orosháza, 50 néző. Vezette: Varga Péter.

ULE II.: Marunák – Fejes, Harmati, Szemenyei, Sajti – Tóth L., Greman – Erdélyi, Dudás, Jónás J. – Jámborcsik. Játszott még: Bús T., Dobi B. Megbízott edző: Halász Róbert.

Medgyesbodzás: Véha – Szekerczés, Hajdú Gy., Mazán D., Gerda – Nagy Zs., Sódar, Lakatos Zs., Mihu – Tasi L., Tóth G. Játszott még: Lakatos M. Edző: Mazán Zoltán.

Bátran kezdte a játékot mindkét csapat. A 6. percben Tóth G. lövésével veszélyeztettek a vendégek, a 10. percben viszont vezetést szerzett a hazai gárda. Tóth L.távoli lövését a kapus védte, a kipattanót Tóth L. már higgadtan gurította a hálóba, 1-0. A 16. percben Tasi L. a 16-os sarkáról tekert a hosszú sarokba, 1-1. A 18. percben Jónás J. a kapust és védőjét megelőzve csapott le egy labdára, majd gurított a kapuba, 2-1. A 25. percben Dudás bombázott 20 méterről fölé, a másik oldalon Lakatos Zs. lőtt 13 méterről mellé. A félidőt Jónás J. 20 méteres felső kapufája zárta.

Megfelelően szolgálta a mérkőzés a felkészülést (Fotó: Rosta Tibor)

Góllal kezdte a második játékrészt az ULE. Jónás J. csomót kötött a védelem lábára, majd 16 méterről lőtt a jobb alsó sarokba, 3-1. Az 55. percben a csereként beállt Dobi Balázs 22 méteres lövése vágódott a kapu jobb oldalába, 4-1. Két perccel később ismét Dobi volt a főszereplő. Remek cselsorozat végén emelt 8 méterről a kapus felett a hosszú sarokba, 5-1. A 73. percben egy kezezés miatt megítélt büntetőt Marunák kapus vágta a léc alá, 6-1. A 80. percben Dudás mélységi passzát Jónás J. tekerte egy csel után a hosszú sarokba, 7-1. A 84. percben Jámborcsik visszagurított labdáját Erdélyi csavarta az hálóba, 8-1. A 90. percben Jónás J. beadását Dudás passzolta egy védőt érintve a kapuba, 9-1.

Halász Róbert: – A mai mérkőzés megfelelően szolgálta a felkészülést. Mint támadásban, mint védekezésben tapasztalt hibáinkat igyekszünk kijavítani a bajnoki nyitányig.

A bajnokság augusztus 25-én rajtol, az OMTK-ULE II. a 2. fordulóban, szeptember 2-án  lép előszőr pályára, Telekgerendáson.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.