- hirdetés -

A nyáron jelentős fejlesztést hajtott végre az Orosházi Női Kézilabda Club. Egy új helyiséget alakítottak ki a sportcsarnokban, ahol a kézilabdázók regenerációját és rehabilitációját elősegítő eszközök állnak rendelkezésre.

A háttérben is komoly munka folyt a másodosztályú női kézilabda klubnál a nyári szünet alatt. Az egyesület elnöke elmondta, hogy folyamatosan a legjobb feltételeket kívánják biztosítani a klub játékosai számára az utánpótlástól kezdve egészen a felnőtt együttesig.

–Új beruházásunk is ezt a célt szolgálja. A világszínvonalú eszközökkel és szakembereink segítségével remek kiegészítő kezeléseket tudunk nyújtani játékosaink számára – fogalmazott Dancsó Attila, akitől megtudtuk, hogy a helyiség kialakításához szükséges fém tartószerkezetet a Linamar Hungary Zrt.biztosította.

Már helyben is tudnak kiegészítő kezeléseket nyújtani a klub játékosainak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az Eötvös-csarnokban kialakított rehabilitációs szobában a játékosokat ezentúl helyben kezelhetik lökéshullám-, illetve elektroterápiával, emellett a nyirokmasszázshoz és úgynevezett hidegterápiás kúrákhoz is beszerezték a szükséges gépeket.

Az első tapasztalatok pozitívak, és ebben bíznak a folytatásban is, hiszen a kézilabdában komoly a megterhelés, bármilyen teljesítményfokozó vagy regenerációs eljárás nagy hasznára válik a sportolóknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.