- hirdetés -

Biztonságosabbá tették a Kossuth utcai játszótér kerítését. Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai teljesen kicserélték a régi, lyukas elemet.

A Városüzemeltetési Zrt. a városi önkormányzat megrendelése alapján több munkát is – szociális bérlakások felújítását, fák gallyazását, a város parlagfű mentesítését – elvégez ebben az időszakban. Ebbe beletartozik a Kossuth utcai belső játszótér kerítésének cseréje is. Sok helyen lyukas és balesetveszélyes volt már.

A polgármester ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a lakosság bejelentésére reagálva a lehető leggyorsabban orvosolták a problémát.

– A gyerekek biztonsága fontos számunkra, ezért döntöttünk a felújítás mellett. Ezen kívül éjszakánként gyakran bemásztak a játszótérre ezzel zavarták az itt élőket. A nyugalmukat védve fontos lépés volt a kerítés cseréje – fogalmazott Dávid Zoltán.

Benkő Ferenc, a Városüzemeltetési Zrt. vezérigazgatója továbbá azt is elmondta lapunknak, hogy az óvodák felújítása során kiderült, az ott található játszótéri elemek megérettek a cserére. Így azok komplett felújítását is beütemezték.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.