- hirdetés -

Késeléssel zárult két napszámos csoport vitája egy medgyesegyházi dinnyeföldön július 26-án. Miután a román férfi hátba szúrt egy másik munkást, elmenekült, de a rendőrök két órán belül elfogták.

Medgyesegyháza külterületén, egy dinnyeföldön, július 26-án, 9 óra 45 perc körül az ott dolgozó napszámosok két csoportja összeszólalkozott egymással. Ahogy arról mi is beszámoltunk a vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, majd elmenekült. Azóta kiderült, hogy a sérült férfit életveszélyes állapotban szállította a kiérkező mentőhelikopter a gyulai kórházba.

A 49 éves román állampolgár, F. Vasilie társaival a méhkeréki közúti határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot, de a rendőrök 11 óra 30 perckor elfogták. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Vélhetően egy másik férfi is könnyű sérülést okozott, ugyanúgy késsel. Ezért őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség vizsgálja a két csoport között kialakult konfliktus körülményeit és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.