- hirdetés -

Dübörögve robban be az Orosházi Nyár koncertsorozatának folytatása július 20-án, a Foci Falu és a Nadifeszt után. Pénteken a rockrajongóknak kedveznek, akik két igazán ütős koncerten emelhetik majd magasba ördögvillájukat, szombaton pedig a Fásy Mulató slágerei csendülnek fel a főtéren.Az Orosházi Nyár négy hónapon át tartó rendezvénysorozatához először csatlakozott az Orosházi Rock Klub is, mely már hat éve tevékenykedik városunkban.
A civil szervezet vezetőit az a nem titkolt szándék vezérelte, hogy egy kis „frissítést” hozzanak a rendezvényekre.
– A már megszokott és jól ismert zenei stílusok mellett a keményebb hangvételű, ámde ugyanúgy szórakoztató műfajokat is szeretnénk bemutatni – fogalmazott Mihály Zoltán az Orosházi Rock Klub klubvezetője.

Orosházán pénteken pörgetik fel a közönséget (Fotó: Orosházi Rock Klub)

Ennek fényében érkezik pénteken Orosházára az AB/CD zenekar, mely az ország jól ismert csapata, hiszen aki nagy fesztiválokon vagy motoros-találkozókon járt, már biztosan találkozott velük. A budapesti zenekart nevezik a „MAGYAR AC/DC”-nek is, mivel műsorukban egy az egyben játsszák a világhírű csapat éppen aktuális programját. Orosházi fellépésük után egy hét múlva már a FEZEN fesztiválon lépnek fel.
Július 20-án, a főtéren az AB/CD előzenekaraként a Copiers Rock Band lép színpadra, hogy bemelegítsék a közönséget zenéjükkel. A banda érdekessége, hogy énekesük Tóth Attila, orosházi illetőségű.

A pénteki zúzás után, szombaton a mulatós slágerek kedvelőinek szereznek igazán emlékezetes pillanatokat. A Fásy Mulató keretében az ország ismert előadói szolgáltatják majd a talpalávalót, július 21-én a három és fél órás programban. Színpadra lép Nótár Mary, Kis Grófo, Csordás Tibi, Márió, Szingh Viki, a Cozombolis, Fásy Zsüliett és Fásy Ádám is.

Aki ezen a hétvégén egy igazán jó koncertélményre vágyik, az orosházi főtéren garantáltan megtalálja. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.