- hirdetés -

Lakossági megkeresés alapján kerítették el az Uzsoki és a Szent István utca sarkán található hulladékszigetet. Az önkormányzat közleménye szerint további szigeteket terveznek kialakítani, a városkép javulása érdekében.

Elkerítették az Uzsoki és a Szent István utcák kereszteződésében található hulladékszigetet. A lépésre lakossági kérés miatt került sor, ugyanis egy gyerekek által gyakran látogatott játszóház közelében volt. Bojtor István, Orosháza alpolgármesterének beszámolója szerint szerették volna esztétikusabbá, elfogadhatóvá tenni a sziget környezetét. Egyelőre ezt a megoldást találták ki, de ez még változhat a későbbiekben.

Lakossági kérés miatt kerítették el a hulladékszigetet (Fotó: Rosta Tibor)

– Tervezünk továbbiakat is, folyamatosan, ütemezve, de ez természetesen függ a költségvetési forrásoktól – mondta az alpolgármester.

Hozzátette, továbbra is meghatározó a jelentősége a lakossági és vállalkozói szemétgyűjtésben, a szemétgyűjtési- és elhelyezési kultúra további fejlődésének, hiszen csak közösen tehetünk, érhetünk el eredményeket a városkép további javításának érdekében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.