- hirdetés -

A vakáció előtti utolsó napon diák önkormányzati nappal töltötték az időt a Czina iskola diákjai. A fiatalok pörgős, izgalmas programokkal búcsúztak a tanévtől pénteken.

Mint minden évben, idén is a diákönkormányzat által szervezett programokon vettek részt a czinások. A kisebbeknek ugrálóvárral készültek, a nagyobbak a rodeo-bikán próbálhatták ki ügyességüket, a játékos feladatok sokaságában nagy volt a nyüzsgés egész délelőtt. Gladiátor játék, célbadobó versenyek, gólyaláb, óriás jenga, szappancsúsztatás és kézműves foglalkozás biztosította az aktív kikapcsolódást.

Az iskola beszámolójából kiderült, hogy a versengés sem maradt el. Nagy érdeklődés övezte a görkori, gördeszka, roller ügyességi versenyt, a focibajnokságot és az iskola adottságait kihasználva a számháborúnak is nagyon örültek a tanulók. A délelőtt folyamán a csorvási Edison-Klub által fejlesztett elektromos kisautót is kipróbálhatták a diákok és a felnőttek egyaránt. Az ebéd előtt még a nyolcadikosok flashmobját tekinthették meg a résztvevők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.