Szép jövő előtt áll az OBE legfiatalabb generációja

Törökszentmiklóson vett részt versenyen az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE). A klub fiatal versenyzői közül mindenki dobogóra állhatott, bizonyítva ezzel, mire képes az egyesület legfiatalabb generációja.

Törökszentmiklós adott otthont június 9-én a nyári szünet előtti utolsó versenynek az Orosházi Birkózó Egyesület számára. A Kis Centrum Felmérő Versenyen szabadfogású szabályrendszerben léptek szőnyegre a fiatalok, diák I, diák II és gyermek korosztályban próbálhatták ki magukat.

Az összes fiatal versenyző érmet nyert Törökszentmiklóson (Fotó: egyesület)

Az OBE az utóbbi korcsoportban indította versenyzőit, minden olyan fiatal birkózónak lehetőséget biztosítva, akinek még nincs versenytapasztalata. Ez azonban nem zavartatta a fiatalokat, hiszen mind a tizennégyen dobogós helyen fejezték be a napot. Közülük Hangya Borisznak, Jeszenszky Dusánnak, Takács Ádámnak és Verasztó Albertnek a győzelmet is sikerült megszerezniük.

Aranyérmesek:

Hangya Borisz, Jeszenszky Dusán, Takács Ádám, Verasztó Albert

Ezüstérmesek:

Darók Levente, Ivanics András, Józsa Roland, Kovács Pleskó Botond, Pusztai Márk

Bronzérmesek:

Botos Balázs, Molnár Bence, Nagy Marcell, Patyi Pál, Rajtó BálintAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás