Eredményes tehetséggondozás – Rangos elismerést kapott a Vörösmarty

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 2008-ban kapcsolódott be a Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciájának (KGYTK) munkájába. Az intézmény azóta minden évben részt vesz a színvonalas megmérettetésen.

– Tanulóink szép eredményeket értek el mind a regionális, mind az országos fordulókon. A KGYTK Tehetséggondozó Tanács 2016. május 27-én Mester és Tanítványa Díjoklevél elismerésben részesítette Jankóné Lövei Erika pedagógust kiemelkedő tehetségnevelő munkájáért, melynek átadására a KGYTK tehetségsegítő módszertani konferenciáján került sor Dorogon.

Jankóné Lövei Erika az elismeréssel (Fotó: iskola)

A 2018. május 29-én Hatvanban megrendezett KGYTK Referenciaintézményi Hálózat országos konferenciáján az iskolánkban folytatott kiváló tehetséggondozó munkát Intézményi Díjoklevéllel jutalmazták – számolt be az iskola sikeréről Jakóné Mihály Brigitta székhelyintézmény-vezető igazgatóhelyettes.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás